Over ons

“We bring Information Technology to you.”

IT2You brengt je in contact met de wonderlijke wereld van technologie en internet. We streven ernaar om technologie te vereenvoudigen, zodat uw bedrijf zich kan focussen op wat echt telt: de inhoudelijke aspecten.

Kortom, IT2You bouwt een brug tussen jou en moeilijke, onbegrijpelijke computertaal. Door middel van ons waardevol advies zal uw bedrijf in staat zijn om de huidige technologische staat te evalueren en het op te tillen naar een hoger niveau.

We luisteren naar jouw noden, en vertalen deze wensen in concrete uitvoerbarebare projecten. Bovendien geven we advies waar nodig en willen we de technologische applicaties optimaliseren (zoals google analtics en aanwezigheid op sociale netwerksites). Achteraf streven we ernaar om de nodige follow-ups te doen, zodat jouw bedrijf het goede werk kan verder zetten.

Indien gewenst, kan IT2You ook verder gaan dan de traditionele middelen (zoals een bedrijfswebsite). Aandacht voor sociale media (zoals Facebook & Twitter) behoren ook tot de mogelijkheden.